Bulete cu cartofi

Printeaza

Bulete cu cartofi din: cartofi, unt, cascaval, faina, pesmet, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Bulete cu cartofi

  • 6 cartofi
  • 50 g unt
  • 150 g caşcaval
  • 1 ou
  • 3 linguri rase de făină
  • pesmet
  • ulei de prăjit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală cartofii şi pune-i la fiert în apă cu sare pentru circa 25 de minute. Când sunt gata, lasă-i la răcorit, decojeşte-i, pune-i într-un castron şi pasează-i.

Adaugă untul, caşcavalul ras şi oul. Pune sare şi piper după gust. Adaugă făina şi modelează sfere cu mâna umedă. Tăvăleşte-le prin pesmet şi prăjeşte-le în baie de ulei până devin aurii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.