Budinca cu sirop de portocale

Printeaza

Budinca cu sirop de portocale din: zahar, oua, portocala, lamaie, faina, margarina, sirop.

Ingrediente:Budinca cu sirop de portocale

  • 150 g zahăr cubic
  • 4 gălbenuşuri
  • 8 albuşuri
  • o porto­cală
  • o lămâie
  • o lingură făină
  • o lingură margarină
  • sirop din dulceaţă de portocale

Mod de preparare:

Se freacă zahărul de coaja portocalei, se pisează praf, se bate cu cele patru gălbenuşuri, se adaugă zeama de lămâie şi de portocale şi se face o cremă omogenă.

Separat, se bat albuşurile spumă cu făina, se încorporează în cremă şi se pun la copt într-o formă de Jena bine unsă.

Se serveşte cu sirop din dulceaţă de portocale.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.