Budinca cu gris cu piure de zmeura si portocala

Printeaza

Budinca cu gris cu piure de zmeura si portocala din: lapte, zmeura, sare, gris, zahar, portocala, zahar vanilat.

Budinca_cu_gris_cu_piure_de_zmeura_si_protocala

Ingrediente:

  • 500 ml lapte
  • 300 g zmeură
  • sare
  • 100 g griş
  • 2-3 linguri zahăr
  • 2 felii portocală
  • 1 plic cu zahăr vanilat

Mod de preparare:

Pui laptele la fiert, cu un praf de sare. Când dă în clocot, începi să presari grişul, în ploaie şi amesteci încontinuu, să nu se facă cocoloaşe.

Laşi să fiarbă până se îngroaşă puţin, adaugi zahărul tos şi pe cel vanilat, amesteci ca să se omogenizeze, apoi iei de pe foc. Intre timp, pasezi zmeura cu blenderul.

Adaugi piureul de zmeură în budincă şi amesteci de două-trei ori cu o linguriţă. O decorezi la final cu zmeură şi cu o felie de portocală.

Budinca cu gris cu piure de zmeura si portocala

Budinca_cu_gris_cu_piure_de_zmeura_si_protocala

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.