Briose cu banane si ciocolata amaruie

Printeaza

Briose cu banane si ciocolata amaruie din: faina, zahar, ou, ulei, iaurt, praf de copt, ciocolata, banana, vanilie, lamaie, sare.

Ingrediente:Briose cu banane si ciocolata amaruie

  • 180 g faina
  • 100 g zahar
  • 1 ou
  • 80 ml ulei
  • 90 g iaurt
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 1 banana
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 1 lingurita suc de lamâie
  • sare

 

Mod de preparare:

Incingeti cuptorul la treapta 3-4. Ungeti cu ulei 12-14 forme de briose. Zdrobiti banana cu furculita, sa devina un piure; amestecati imediat cu sucul de lamâie.

Tocati bucatele mici ciocolata.

Cerneti împreuna si amestecati faina si praful de copt. Bateti cu mixerul ouale cu uleiul, iaurtul, zaharul, vanilia si 1/2 lingurita sare.

Incorporati treptat faina, amestecând atât cât e nevoie sa se omogenizeze. Adaugati banana si ciocolata. Umpleti formele pe trei sferturi si lasati sa se coaca 20-25 minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.