Aripi de curcan cu castane

Printeaza

Aripi de curcan cu castane din: aripi de curcan, castane, ceapa, faina, ulei, sare, piper, boia.

 

Ingrediente:Aripi de curcan cu castane

  • 2 aripi de curcan
  • 400 g castane
  • 50 g ceapă
  • 30 g făină
  • 30 ml ulei
  • 20 g sare
  • 2 g piper
  • 2 g boia

 

Mod de preparare:

Castanele se curăţă de coaja tare, se spală şi se pun la fiert în apă rece cu puţină sare, iar după ce au fiert, se scurg de zeamă şi se curăţă şi de pieliţe.

Aripile de curcan se ta­ie în două la încheietură, se condimentează şi se prăjesc într-o tigaie cu ulei până se îngălbenesc, se pune ceapa întreagă lângă ele, apoi se acoperă cu apă şi se fierb sub capac.

Separat, se prăjeşte fă­ina până se rumeneşte, se stinge cu zeama în care a fiert curcanul, se pun casta­nele, se condimentează şi se fierbe până scade sosul.

Aripile se servesc cu so­sul din tigaie alături.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Aripi de curcan cu castane
Autor
Publicat pe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.