Piftie cu aripi de curcan

Printeaza

Piftie cu aripi de curcan din: aripi de curcan, apa, sare, dafin, ceapa, piper, usturoi, gogosari.

Ingrediente:Piftie cu aripi de curcan

  • 2 pungi cu aripi de curcan (2 kg)
  • apă
  • sare
  • foi de dafin
  • piper
  • ceapă
  • usturoi
  • gogoşari

 

Mod de preparare:

Pui la fiert aripile de curcan, spălate în prealabil, în apă cu sare, foi de da­fin, piper şi ceapă.

Când sunt fierte aripile, scoţi carnea de pe oase, o aşezi în castronele, adaugi gogoşari tăiaţi feliuţe şi îi aranjezi sub formă de floare.

Intre timp, strecori zeama, o pui din nou pe foc, adaugi usturoi (după gust) şi foarte puţină gelatină (pentru a fi sigur că se încheagă).

Pui amestecul peste carne, cu grijă, să nu strici „floarea” de gogoşar şi presari puţin pătrunjel verde.

 

Piftie cu aripi de curcan

Piftie cu aripi de curcan

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place piftia de curcan

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.