Aragula cu agrise si nuci

Printeaza

Aragula cu agrise si nuci din: ulei, sirop de agave, otet balsamic, chimen, aragula sau laptuca, agrise, nuci.

Ingrediente:Aragula cu agrise si nuci

  • trei linguri de untdelemn de măsline
  • o lingură de sirop de agave (facultativ)
  • două linguri de oţet balsamic
  • un vârf de linguriţă de chimen
  • două ceşti de aragulă sau lăptucă mărunţită
  • o jumătate de ceaşcă de agrişe deshidratate
  • o jumătate de ceaşcă de nuci

 

Mod de preparare:

Amestecaţi laolaltă untdelemnul de măsline, siropul de agave, oţetul balsamic şi chimenul, pentru a obţine sosul de tip vinegretă.

Combinaţi ingredientele rămase într-un bol de mixat şi presăraţi sosul pe deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.