Tort de ciocolata si vanilie
PrinteazaTort de ciocolata si vanilie din: ciocolata neagra, frisca, pastaie de vanilie si pudra de cacao.
- 500 de grame de ciocolata neagra
- 550 de mililitri de frisca
- o pastaie de vanilie, numai semintele
- pudra de cacao
Mod de preparare:
Topeşte ciocolata şi apoi las-o să se răcească puţin. încălzeşte trei linguriţe de frişca cu seminţele de vanilie, lasă să se răcească şi amestecă cu frişca rămasă. Bate frişca cu vanilie, până devine o pastă omogenă, apoi pune şi ciocolata.
Toarnă compoziţia într-o tavă adâncă de prăjituri cu diametrul de 17 pe 6 centimetri, al cărei interior a fost tapetat cu o folie. Folosind un cuţit curbat, sculptează partea de sus cu valuri, apoi lasă la răcit câteva ore. Scoate tortul din tigaie şi rostogoleşte-l în pudră de cacao. Serveşte bucăţile cu multă frişca.
Tort de ciocolata si vanilie
Pofta buna!
Incoming search terms:
- tort cu ciocolata si frisca
cel mai bun tort e cel cu ciocolata da, da si da