Peste picant
PrinteazaO reteta delicioasa de peste cu: conopida, broccoli, morcov, arde gras, ceapa, usturoi, cimbru, maghiran, busuioc, arde iute, cuisoare, lamaie.
Ingrediente:
- 4 fileuri de peste
- cateva buchetele conopida si broccoli
- 1 morcov
- 1 ardei gras
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- cimbru
- maghiran
- busuioc
- 1 ardei iute
- 2 cuisoare
- 1 lamaie
Mod de preparare:
Taie ceapa julien, usturoiul feliuţe subţiri şi ardeiul iute mărunt. Amestecă-le într-un castron, împreună cu zeama de lămâie şi cuişoarele zdrobite. Condimentează fileurile de peşte cu sare şi piper şi lasă-le 2-3 minute in sosul deja pregatit. Asazale apoi pe o tigaie tip grill unsa cu putin ulei.
Rumeneşte fileurile pe ambele părţi. Intre timp, opăreşte legumele în apă cu sare şi trage-le în puţin unt. Serveşte peştele alături de legume.
Pofta buna!