Peste picant

Printeaza

O reteta delicioasa de peste cu: conopida, broccoli, morcov, arde gras, ceapa, usturoi, cimbru, maghiran, busuioc, arde iute, cuisoare, lamaie.

Ingrediente:

  • 4 fileuri de peste
  • cateva buchetele conopida si broccoli
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • cimbru
  • maghiran
  • busuioc
  • 1 ardei iute
  • 2 cuisoare
  • 1 lamaie

 

Mod de preparare:

Taie ceapa julien, usturoiul feliuţe subţiri şi ardeiul iute mărunt. Amestecă-le într-un castron, împreună cu zeama de lămâie şi cuişoarele zdrobite. Condimentează fileurile de peşte cu sare şi piper şi lasă-le 2-3 minute in sosul deja pregatit. Asazale apoi pe o tigaie tip grill unsa cu putin ulei.

Rumeneşte fileurile pe ambele părţi. Intre timp, opăreşte legumele în apă cu sare şi trage-le în puţin unt. Serveşte peştele alături de legume.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.