Peste cu sos de rosii si galuste de aluat
PrinteazaO reteta de peste cu sos de rosii si galuste de aluat din: ulei de masline, ceapa rosie, passata, vermut, supa de peste, gnocchi, file de peste alb, sos de ciuperci si frunze de busuioc.
- 4 linguri ulei de masline
- 2 cepe rosii, taiate sferturi
- 2×500 conserve de rosii – passata
- 100 ml vermut
- zeama si coaja rasa de la 1 lamaie
- 2 cuburi supa de peste
- 2×500 g galuste – gnocchi
- 650 g file de peste alb, taiat cuburi
- 180 g sos de ciuperci cu rosii
- cateva frunze de busuioc
Mod de preparare:
Intr-un bol, incinge uleiul si prajeste ceapa la foc potrivit, 4 minute. Toarna passata, clateste conserva cu putina apa si adaug-o si pe aceasta, adauga vermutul, coaja rasa de lamaie si zeam si cuburile de concentrat.
Adauga gnocchi si continua sa fierbi 2 minute. Adauga pestele si fierbe 2-3 minute. Portioneaza in 8 boluri si pune deasupra cate 1 lingura de sos de ciuperci si frunze de busuioc.
Peste cu sos de rosii si galuste de aluat
Pofta buna!