Crap cu sos tomat

Printeaza

Crap cu sos tomat din: crap, ulei, ceapa, rosii, dafin, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Crap cu sos tomat

  • 1 kg crap (sau alt peşte mare)
  • 1 pahar ulei
  • 3 cepe tăiate mărunt
  • 500 g roşii mai coapte
  • 1 foaie dafin
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Peştele se curăţă, se taie în felii şi se îndepărtează capul. Se căleşte ceapa în ulei, împreună cu foaia de dafin.

Se adaugă roşiile trecute prin maşina de tocat. Se sărează peştele pus în cratiţă, se toarnă sosul deasupra şi se lasă să fiarbă la foc mediu, sub capac, aproximativ o jumătate de oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.