Retete de post: Peste marinat
PrinteazaO reteta de post de peste marinat din: peste, ceapa, ulei, apa, vin alb, foaie de dafin, rozmarin si piper negru boabe.
- 1 kg de peşte (file sau întreg) de care-ţi place
- 4 cepe potrivite
- 1/2 cană cu ulei
- 1 cană cu apa
- 1 pahar mare cu vin alb
- 1 foaie de dafin
- rozmarin
- piper negru boabe
Mod de preparare:
Pregăteşte peştele. Curăţă, spală şi taie ceapa peştişori. Aşază într-o tavă un strat de ceapă, peştii, apoi un alt strat de ceapă. Sărează, apoi pune dafinul şi piperul (10-15 boabe).
Toarnă deasupra uleiul şi apa. Dă la cuptor pentru 30 de minute. Adaugă acum rozmarinul şi vinul şi mai lasă 10 minute la cuptor.
Poftă bună!