Reteta zilei: Chec cu nuci si banane

Printeaza

Chec cu nuci si banane din: unt, zahar, oua, banane, nuci, faina, scortisoara, nucsoara.

 

Ingrediente: 

  • 115gr unt
  • 175gr zahar
  • 2 oua
  • 3 banane
  • 75gr nuci pecan, tocate
  • 225gr faina
  • 1/2 lingurita mix de scortisoara si nucsoara

 

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 190C. Ungeti o tava de chec si pastrati deoparte.

Bateti zaharul cu untul intr-un bol pana se omogenizeaza.

Incorporati oualelel, unul cate unul batand bine sa se omogenizeze.

Chec cu nuci si banane
Curatati si asati bananele. Adaugati in mixul din bol, impreuna cu nucile si amestecati bine.

Amestecati faina cu condimentele si incorporati in bol.

Chec cu nuci si banane
Transferati in tava si coaceti timp de 1-1 1/4 ore. Lasati sa se raceasca 10 minute.

Taiati si serviti.

Chec cu nuci si banane

Chec cu nuci si banane

Chec cu nuci si banane

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Chec Pufos Tradițional – Rețeta Autentică de Familie

Chec Pufos Tradițional – Rețeta Autentică de Familie din: oua, zahar, faina, lapte, ulei, praf de copt, esenta de vanilie, sare. Descoperă secretul unui chec pufos și delicios cu această rețetă tradițională de familie. Perfect echilibrat și ușor de preparat, acest chec este o alegere ideală pentru orice ocazie.   Ingrediente: 4 ouă la temperatura […]

Chec Tradițional Românesc – Rețeta Delicioasă

Chec Tradițional Românesc – Rețeta Delicioasă din: oua, zahar, lapte, faina, ulei, praf de copt, esenta de vanilie. Descoperă rețeta autentică de chec românesc, o delicatesă tradițională care a însoțit mesele românilor de-a lungul timpului. Cu o textură moale și aromată, acest chec te va cuceri de la prima degustare! Checul este un desert popular […]

 

Chec cu mere fara gluten

Chec cu mere fara gluten din: faina, stevie, unt, oua, praf de copt, mere, scortisoara. Ingrediente: 3 mere 130 g făină de orez 10 picături stevia 2 ouă 70 g unt topit + pentru tavă 1/2 pliculeţ praf de copt scorţişoară   Mod de preparare: Se amestecă făina cu praful de copt. Se adaugă ouăle, se […]

Chec cu fistic si roscove

Chec cu fistic si roscove din: apă rece, zahar brun, zahar, ulei,  pudră de roşcove, praf de copt, sare, faina alba, esenţă de fistic, margarină, esenţă de rom.   Ingrediente: 300 ml apă rece 50 g zahăr brun 150 g zahăr 180 ml ulei 2 linguri pudră de roşcove 1 plic praf de copt 1 praf de sare […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.