Pizza de casa cu ciuperci si sparanghel
PrinteazaPizza de casa cu ciuperci si sparanghel din: ciuperci, sparanghel, usturoi, rucola, sare, piper, ulei.
- 4 blaturi de pizza
- 8 ciuperci proaspete
- 4 tije sparanghel
- o căpăţână usturoi
- 500 g cremă de brânză
- câteva frunze de rucola
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Căpăţâna întreagă de usturoi se spală, se curăţă de foiţa exterioară şi se taie felii. Acestea se rumenesc uşor într-o tigaie cu puţin ulei.
După ce se scoate usturoiul, se adaugă ciupercile curăţate şi feliate. Se lasă 10 minute pe foc cât să le scadă apa. Se scurg bine şi se sărează uşor.
Se repartizează crema de brânză pe blaturi, ciupercile, sparanghelul, feliile de usturoi şi piper, după gust. Se lasă la cuptor 20 de minute.
Se servesc calde, cu frunze de rucola deasupra.
Pofta buna!