Pizza fara gluten cu ciuperci
PrinteazaPizza fara gluten cu ciuperci din: cartofi, smantana, oua, faina, parmezan, rosii, mozzarella, ciuperci, sare, piper.
- 1 kg cartofi
- 1 pahar smântână
- 4 ouă
- 2 linguri făină de orez
- 150 g parmezan
- 4-5 roşii
- 200 g mozzarella
- 1 cutie ciuperci
- măghiran
- sare şi piper
- mărar şi pătrunjel
Mod de preparare:
Se prepară un aluat din cartofii cruzi, daţi pe râzătoare şi storşi de zeamă, amestecaţi cu smântână, 3 ouă bătute, făină 100 g parmezan ras, măghiran, sare şi piper, după gust, pătrunjel şi mărar tocate.
Compoziţia se toarnă într-o formă de pizza tapetată cu hârtie de copt, se pun deasupra felii de mozzarella, ciupercile călite în puţin ulei şi se acoperă cu felii de roşii.
Se dă vasul la cuptor încins, pentru aproximativ 40 de minute.
Se dă pe râzătoare şi restul de 50 g parmezan, se amestecă cu 1 ou bătut şi se toarnă deasupra cu cca 10 minute înainte de a scoate pizza din cuptor.
Pofta buna!