Reteta zilei: Oua ochiuri pe pat de sparanghel

Printeaza

Oua ochiuri pe pat de sparanghel din: sparanghel, unt, oua, parmezan, sare, piper.

Sparanghelul este o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale. Conține vitaminele A, C, E și K, precum și vitaminele din complexul B (cum ar fi acidul folic, B6 și riboflavina). De asemenea, furnizează minerale importante, cum ar fi potasiul, fierul, calciul și magneziul.

 

Ingrediente: 

 

 

Mod de preparare:

Curatati si taiati capetele de la sparanghel. Spalati bine in apa rece.

Fierbeti cateva minute in apa cu sare.


Topiti putin unt intr-o tigaie si prajiti oualele.


Scurgeti sparanghelul bine. Pe fiecare farfurie de servire adaugati sparanghel si cate un ou deasura.

Presarati parmezan. Topiti restul de unt si stropiti preparatul, asezonati cu sare si piper si serviti imediat.

Oua ochiuri pe pat de sparanghel

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Salata de sparanghel cu parmezan

Salata de sparanghel cu parmezan din: coaja de lamaie, suc de lamaie, otet balsamic, sare de mare, piper, sparanghel, ulei de masline, parmezan. Ingrediente: coaja de la 1/2 lamaie 1 lingura de suc proaspat de lamaie 1 lingura otet balsamic sare de mare piper negru 1 buchet de sparanghel proaspat 4-5 linguri de ulei de masline […]

 

Risotto cu sparanghel si parmezan

Risotto cu sparanghel si parmezan din: orez, sparanghel, ceapa, ulei de masline extravirgin, apa, vin alb, concentrat de legume, parmezan, sare, piper si rosie. Ingrediente: 120 g orez 700 g sparanghel 1/2 ceapă 4 linguri ulei de măsline extravirgin 2 1 apă 1/2 pahar vin alb 1/2 cub concentrat de legume 100 g parmezan ras […]

 

Crostini cu sparanghel si oua posate

Crostini cu sparanghel si oua posate din: nasturel (sau macris), ulei de masline, sparanghel verde, oua, otet alb, bacon, paine, usturoi, fulgi de chili. Ingrediente: 2 maini de nasturel (sau macris) 4 linguri cu ulei de masline 300 g sparanghel verde 4 oua 50 ml otet alb 4 felii de bacon 4 felii de paine 1 catel de […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Foarte buna combinatia de oua si sparanghel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.