Reteta zilei: Oua ochiuri pe pat de sparanghel
PrinteazaOua ochiuri pe pat de sparanghel din: sparanghel, unt, oua, parmezan, sare, piper.
Ingrediente:
- 450gr sparanghel
- 5 linguri unt
- 4 oua
- 4 linguri parmezan ras
- sare si piper
Mod de preparare:
Curatati si taiati capetele de la sparanghel. Spalati bine in apa rece.
Fierbeti cateva minute in apa cu sare.
Topiti putin unt intr-o tigaie si prajiti oualele.
Scurgeti sparanghelul bine. Pe fiecare farfurie de servire adaugati sparanghel si cate un ou deasura.
Presarati parmezan. Topiti restul de unt si stropiti preparatul, asezonati cu sare si piper si serviti imediat.
Oua ochiuri pe pat de sparanghel
Pofta buna!
Foarte buna combinatia de oua si sparanghel