Muschiulet de porc in crusta de seminte din: muschi de porc, seminte, miez de nuca, oua, faina, ulei, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 800 g muşchi file 2 linguri seminţe de floarea-soarelui, decojite 2 linguri seminţe de dovleac, decojite 2 linguri miez de nucă sfărâmat 1 lingură seminţe de susan 1 lingură seminţe de mac 2 ouă […]
Retete de Revelion: Muschi de porc cu ananas
PrinteazaMuschi de porc cu ananas din: muschi de porc, compot de ananas, rom, unt, sare, piper.
- un muşchi de porc (1,2 kg)
- o cutie cu compot de aruanas (tăiat rondele)
- o lingură rom
- 50 g unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Muşchiul se sărează, se piperează şi se pune în cuptor cu apă şi ulei. Se lasă o oră şi un sfert la fript.
Se scoate, se lasă 10 minute, apoi se taie felii, dar numai în partea de sus, astfel ca să rămână feliile prinse între ele, şi se desfac uşor, punând între două felii de came o felie de ananas.
Se pune într-un vas care merge pe foc.
Se toarnă deasupra sosul făcut din uleiul din cratiţa în care s-a fript, cu sucul de la compot şi romul.
Se ţine 10 minute la cuptor, la foc mic.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Muschi de porc la capac
Muschi de porc la capac din: muschi de porc, rozmarin, usturoi, condimente, piper, ulei de masline, supa de vita, otet balsamic, ceapa rosie. Ingrediente: 1 bucata muschi de porc 2 lingurite mix de rozmarin si usturoi 1 lingurita condimente pentru carne de porc, dupa preferinta 1/2 lingurita piper negru 1 lingura ulei de masline 1 cana […]
Pofta buna!