Reteta zilei: Biban la abur cu sos picant

Printeaza

Biban la abur cu sos picant din: biban, sare, piper, coriandru, ardei iute, portocale, ceapa.

Ingrediente: 

  • 4 fileuri biban de mare
  • sare si piper
  • coriandru
  • lgume, pentru servire

Ingrediente pentru sos:

  • 2 ardei iuti
  • 2 portocale
  • 1 ceapa

 

 

Mod de preparare:

Pregatiti sosul. Coaceti ardeii si pastrati deoparte 20 de minute, apoi curatati de coaja.

Se curata si se feliaza fiecare portocala. Puneti intr-un bol.

biban_la_abur_cu_sos_picant
Curatati ardeii de seminte si se maruntesc. Curatati si feliati ceapa.

Amestecati portocalele cu ardeiul iute si ceapa. Asezonati.

Asezonati pestele. Inveliti in hartie de copt si asezati intr-o cratita.

Fierbeti la aburi timp de aproximativ 8 minute.

biban_la_abur_cu_sos_picant_02
Se decoreaza cu coriandru proaspat si se serveste cu sos si legume.

biban_la_abur_cu_sos_picant_03

Biban la abur cu sos picant

biban_la_abur_cu_sos_picant_03

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Retete

Saramura de Biban: Savoare Tradițională Românească

Saramura de Biban: Savoare Tradițională Românească din: bibani, rosii, ardei grasi, usturoi, patrunjel, suc de lamaie, ulei de masline, apa, sare, piper, boia dulce. Descoperiți gustul autentic al tradiției românești cu această rețetă simplă și delicioasă de Saramura de Biban. O preparare culinară plină de istorie și aromă, perfectă pentru o masă îmbelșugată în familie. […]

retete

Rețetă delicioasă de biban de mare la cuptor

Rețetă delicioasă de Biban de Mare la cuptor din: fileuri de biban de mare, lamai, ulei de masline, usturoi, cimbru, sare, piper, frunze de patrunjel.   Ingrediente: 4 fileuri de biban de mare proaspete 2 lămâi 2 linguri de ulei de măsline 2 căței de usturoi, mărunțiți 1 linguriță de cimbru uscat Sare și piper […]

 

retete

Biban cu sos de lămâie și capere

Biban cu sos de lămâie și capere din: biban, suc de lamaie, capere, ulei de masline, usturoi, sare, piper, patrunjel.   Ingrediente: 2 bucăți de biban (aproximativ 150g fiecare) Sucul de la o lămâie 2 linguri de capere 2 linguri de ulei de măsline 2 căței de usturoi, tocați mărunt Sare și piper după gust […]

 

 

 

1 comentariu

  1. Nu prea ma omor eu dupa peste, asa ca nici bibanul nu face parte din masa mea …

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.