Reteta zilei: Rulouri de porc in crusta de prosciutto

Printeaza

Rulouri de porc in crusta de prosciutto din: cartofi, mar, usturoi, ou, unt, ulei de masline, prosciutto, porc, salvie, sare, piper.

Ingrediente: 

  • 2 cartofi, rasi
  • 1 mar, ras
  • 2 catei de usturoi, zdrobit
  • 1 ou bătut
  • unt
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 4 felii de prosciutto
  • 4 fileuri de carne de porc
  • 4 frunze salvie
  • 1 mar, tăiat în felii subțiri
  • unt
  • sare si piper negru

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200 ° C.

Stoarce tot excesul de lichid din cartofi si mere. Se amesteca impreuna cu usturoiul, oul si condimentele.

Se împarte amestecul în patru porții și puneti in 4 gramezi pe o foaie de copt unsa. Aplatizati.

Stropiti cu ulei de masline. Gatiti timp de 10 minute.

Rulouri_de_porc_in_crusta_de_prosciutto
Între timp, așezați prosciutto pe o suprafață curată și cate un file de carne.

Adaugati salvie și felii de mere, apoi cate o bucatica de unt. Infasurati in prosciutto.

Rulouri_de_porc_in_crusta_de_prosciutto_02
Scoateți cartofii din cuptor, așezați fiecare rulou pe partea de sus a cartofilor si dati la cuptor inca 20 de minute.

Rulouri_de_porc_in_crusta_de_prosciutto_03
Serviti preparatul cald.

Rulouri_de_porc_in_crusta_de_prosciutto_04

Rulouri de porc in crusta de prosciutto

Rulouri_de_porc_in_crusta_de_prosciutto_04

 

Pofta buna!

 

 

 

 

retete

Rulouri delicioase cu brânză de vaci și spanac

Rulouri delicioase cu brânză de vaci și spanac din: branza de vaci, spanac, oua, faina de secara, usturoi, sare, piper, ulei de masline. Această rețetă simplă și sănătoasă de rulouri cu brânză de vaci și spanac este perfectă pentru o gustare sau chiar pentru micul dejun. Ingrediente: 200 g brânză de vaci 100 g spanac […]

retete

Rulouri de carne de rață cu prune

Rulouri de carne de rață cu prune și sos de vin roșu din: piept de rata, prune uscate, sare, piper, ulei de masline, vin rosu sec, supa, unt, cimbru   Ingrediente: 2 piepturi de rață dezosate și curățate 12 prune uscate Sare și piper după gust 1 lingură de ulei de măsline 1 ceasca de […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.