Reteta zilei: Rulouri de porc
PrinteazaRulouri de porc din: cotlete de porc, oua, pesmet, faina, branza, unt, ulei, sare, piper.
- 8 cotlete de porc
- 2 oua
- 1/2 cană pesmet
- 1/2 cană de făină
- 1/2 cană de brânză rasă
- 4 linguri unt
- 2 linguri ulei
- sare si piper, după gust
Mod de preparare:
Bateti cotletele cu ciocanul de carne si condimentați cu sare și piper.
Bateți 2 ouă într-un castron mediu. Tăiați untul în 8 bucăți, aproximativ 1/2 lingură fiecare.
Deasupra fiecărui cotlet de porc, așezați o bucată de unt și puțină brânză, înfășurați si sigilati marginile.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Se înmoaie fiecare rulou în ou, apoi se acoperă cu făină, se înmoaie din nou în ou și se acoperă cu pesmet.
Rumeniti rulourile pe toate laturile. Reduceți focul și gătiți încă 10-15 minute.
Lăsați să se odihnească timp de 5 minute și serviți cu garnitura dupa preferinta.
Rulouri de porc
Pofta buna!





