Rulouri de porc cu rosii uscate

Printeaza

Rulouri de porc cu rosii uscate din: muschi de porc, rosii, capere, praz, ardei, ceapa, masline, usturoi, ulei, otet, sare, piper.

Ingrediente:Rulouri de porc cu rosii uscate

  •  800 g muşchiuleţ de porc
  • 100 g roşii uscate
  • 1 linguriţă cu capere
  • 4 roşii
  • 1 praz
  • 3 ardei graşi (roşu, galben, verde)
  • 1 zucchini mic
  • 1 ceapă roşie
  • 1 căţel de usturoi
  • 50 g măsline negre
  • 50 ml otet balsamic
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper negru

 

Mod de preparare:

Pune roşiile uscate, caperele şi 50 ml de ulei de măsline într-un blender. Mixează până când amestecul devine o pastă omogenă. Porţionează carnea şi taie pe lungime fiecare bucată de came. Asezonează cu sare şi piper.

Feliază roşiile. Unge fiecare felie de carne cu pastă de roşii uscate, rulează, acoperă cu felii de roşie, apoi leagă cu aţă alimentară. Pune rulourile de carne într-o tigaie, stropeşte-le cu ulei de măsline şi rumeneşte-le câteva minute.

Dă-le apoi la cuptor pentru 10 minute pe fiecare parte.

Spală legumele, curăţă-le de seminţe (ardeii) şi feliază-le. încinge puţin ulei şi căleşte-le, apoi toarnă oţetul balsamic şi pune măslinele. Condimentează cu sare şi piper şi serveşte-le alături de rulourile de carne cu pesto de roşii uscate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.