Desert cu branza dulce
PrinteazaDesert cu branza dulce
- 2 cani faina
- 2 cani branza de vaca
- 1 cana margarina
- 1 plic vanilie
- miere dupa gust
- putina coaja de lamaie sau portocala
Mod de preparare:
Se amesteca margarina cu o cana cu branza de vaca pana capata consistent unei creme. Se adauga treptat faina inglobandu-se in aluat si se pune aluatul la frigider pentru o ora.
Umplutura: se amesteca cealalta cana de faina cu branza de vaca cu vanilie, coaja de lamaie si mierea. In loc de aceasta umplutura se poate folosi dulceata de fructe amestecata cu putina nuca macinata.
Din aluatul scos de la frigider se intinde o foaie care se taie in patrate, care se umplu si, se impacheteaza sub forma de triunghi. Se asaza in tava si se coace la cuptor la foc moderat aprox. 25 minute.
Pofta buna!
Mi se pare o combinatie buna: branza dulce cu zaharul vanilat. Chiar este un desert gustos