Tarte cu salata de legume

Printeaza

Tarte cu salata de legume din: unt, faina, ou, sare, morcovi, ciuperci, maioneza, porumb, castravete.

 

Ingrediente:

Pentru tarte:

  • 100 g unt
  • 200 g făină
  • 1 ou
  • 6 linguri apă
  • 1 praf de sare

Pentru umplutură:

  • 2 morcovi
  • 200 g ciuperci
  • 3 linguri maioneză
  • 1 cutie porumb
  • 1 castravete murat
  • 1 praf de sare

 

Mod de preparare:

Frămânţi untul cu făina, iar când devine sfărâmicios adaugi oul cu apa şi un praf de sare.

Când aluatul este omogen, îl înfăşori în folie alimentară şi-l dai la rece 1-2 ore.

Intinzi o foaie, îl decupezi şi-l pui în formele de tartă. Inţepi din loc în loc aluatul cu vârful unei furculiţe şi dai tartele la cuptor până se rumenesc. După ce s-au răcit, le scoţi din forme.

Fierbi, separat, morcovii şi ciupercile în apă cu sare, după ce s-au răcit le toci.

Amesteci morcovii şi ciupercile cu maioneza, porumbul scurs şi castravetele murat tocat şi stors.

Umpli tartele cu salata de legume şi le dai la rece.

 

Tarte cu salata de legume

Tarte_cu_salata_de_legume

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.