Prajitura cu morcovi
PrinteazaPrajitura cu morcovi din: faina, oua, nuci, zahar, morcov, ulei, zahar vanilat, praf de copt, sare, scortisoara.
- 275 g făină
- 3 ouă
- 75 g nuci sfărâmate
- 200 g zahăr
- 200 g morcov ras
- 2 plicuri zahăr vanilat
- 150 ml ulei
- 1 plic praf de copt
- 1 praf de sare
- 1 praf de scorţişoară
- zahăr pudră, pentru decor
Mod de preparare:
Separi albuşurile de gălbenuşuri. Baţi albuşurile spumă tare împreună cu zahărul şi un praf de sare. Incorporezi gălbenuşurile, uleiul turnat în fir subţire şi făina cernută şi amestecată cu praful de copt.
La final, pui nucile, morcovul, zahărul vanilat si scorţişoara. Torni compoziţia într-o tavă tapetată şi o dai la cuptor până trece testul scobi torii.
După ce s-a răcit, o pudrezi cu zahăr.
Prajitura cu morcovi
Pofta buna!