Tocana de ceapa cu usturoi si morcov din: ceapa, marar, pasta de rosii, otet, usturoi, paprica, morcov, zahar, untdelemn. Ingrediente: 6 cepe mari o legatura de marar doua linguri de…
Tocana de ceapa cu usturoi si morcov din: ceapa, marar, pasta de rosii, otet, usturoi, paprica, morcov, zahar, untdelemn. Ingrediente: 6 cepe mari o legatura de marar doua linguri de…
Crema delicoasa de castane din: castane, zahar, apa. Ingrediente: un kg castane 800 g zahar apa Mod de preparare: Castanelor li se face o incizie si se…
Chiftelute de naut din: naut, fasole boabe, ceapa, usturoi, patrunjel, faina, chimen, coriandru, boia dulce, busuioc, sare, ulei. Ingrediente: 200 g naut 500 g fasole boabe o ceapa 3 catei…
Pizza cu ardei gras, dovlecel si masline din: faina, drojdie, apa, sare, ulei, suc de rosii, dovlecel, ardei gras, ceapa, ciuperci, masline, frunze de spanac, ulei, sare. Ingrediente: pentru aluat:…
Orez cu naut din: naut, orez, ulei, ceapa, supa de legume, sare, ceapa rosie. Ingrediente: 250 g naut 150 g orez cu bob rotund o lingura ulei o
Pofta buna!
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.