Chifteluţe de mălai cu branză
PrinteazaChifteluţe de mălai cu branză
- 100 g mălai
- 1 roşie
- 3 linguri brânză sărată de vacă sau de oaie
- pătrunjel
- 1 ou
- 3/2 lămâie
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Fierbi 350 ml apă, când dă în clocot pui mălaiul şi laşi să clocotească 15 minute la foc mic, apoi dai deoparte mămăliga şi laşi să se răcească.
Opăreşti roşia, o decojeşti, o cureţi de sâmburi, o tai cubuleţe şi o amesteci cu 2 linguriţe ulei, pătrunjelul tocat, brânza şi oul.
Adaugi mămăliga peste compoziţia de brânză, amesteci şi pui sare, piper şi suc de lămâie după gust. Formezi apoi chifteluţe pe care le treci prin mălai şi le prăjeşti în ulei încins.
Chifteluţe de mălai cu branză
Poftă bună!