Broscuţe cu şuncă presata si caşcaval

Printeaza

Broscuţe cu şuncă presata si caşcaval
Broscute cu sunca presata si cascaval

Ingrediente:

  • 12 felii de şuncă presată
  • 6 felii de caşcaval feliat
  • 2 linguri maioneză
  • 24 de măsline
  • frunze de salată verde

 

Mod de preparare:

Tai fiecare felie de caşcaval pe jumătate ca să obţii două dreptunghiuri egale. Ungi feliile de şuncă presată cu puţină maioneză, aşezi felia de caşcaval, plieri şi le prinzi cu sco­bitoare.

La capetele scobitori înfigi câte o măslină şi aşezi “broscuţele” pe frunzele de salată.

Broscuţe cu şuncă presata si caşcaval

Broscute cu sunca presata si cascaval

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.