Carne de miel cu mazare si orez basmati
PrinteazaCarne de miel cu mazare si orez basmati din: carne de miel, mazare, ceapa, usturoi, ulei, chimen, cuisoare, cardamom, scortisoara, foi de adfin, coriandru, menta, ghimbir, sofran, supa, orez basmati si stafide.
- 750 g carne de miel pentru gulas
- 150 g mazare congelata
- 2 cepe
- 2 catei de usturoi
- 3 linguri ulei
- 3 linguri amestec condimente pentru Biryani (din magazinele arabe, sau amestec de chimen, cuisoare, cardamom, scortisoara, foi de dafin, coriandru, menta, ghimbir, sofran)
- 500 ml supa
- 275 g orez basmati
- 3 linguri stafide
Mod de preparare:
Se lasa sa se decongeleze mazarea. Se calesc in ulei ceapa si usturoiul tocate; se adauga carne si mirodenii si se prajesc 5 minute. Se toarna supa, se acopera cu un capc si se lasa sa se inabuse 50 de minute.
Se adauga orez, mazare si stafide. Se pun 300-350 ml apa si se lasa sa mai fiarba toate inca 20 de minute.
Carne de miel cu mazare si orez basmati
Pofta buna!
Nu imi place carnea de miel