Carne de miel cu mazare si orez basmati

Printeaza

Carne de miel cu mazare si orez basmati din: carne de miel, mazare, ceapa, usturoi, ulei, chimen, cuisoare, cardamom, scortisoara, foi de adfin, coriandru, menta, ghimbir, sofran, supa, orez basmati si stafide.

Ingrediente:Carne_de_miel_cu_mazare_si_orez_basmati

  • 750 g carne de miel pentru gulas
  • 150 g mazare congelata
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri amestec condimente pentru Biryani (din magazinele arabe, sau amestec de chimen, cuisoare, cardamom, scortisoara, foi de dafin, coriandru, menta, ghimbir, sofran)
  • 500 ml supa
  • 275 g orez basmati
  • 3 linguri stafide

 

Mod de preparare:

Se lasa sa se decongeleze mazarea. Se calesc in ulei ceapa si usturoiul tocate; se adauga carne si mirodenii si se prajesc 5 minute. Se toarna supa, se acopera cu un capc si se lasa sa se inabuse 50 de minute.

Se adauga orez, mazare si stafide. Se pun 300-350 ml apa si se lasa sa mai fiarba toate inca 20 de minute.

Carne de miel cu mazare si orez basmati

Carne_de_miel_cu_mazare_si_orez_basmati

Pofta buna!

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.