7 Retete dulci

Printeaza

Retete dulci:

Prajitura Jerbo

Prajitura Jerbo

Prajitura Jerbo din: faina, nuci, zahar, untura, oua, lapte, drojdie, gem de caise, ciocolata menaj, fulgi de migdale. Ingrediente: 600 g făină 250 g nuci 250 g zahăr 300 g untură 3 ouă 150 ml lapte 50 g grojdie 1/2 kg gem de caise o ciocolată menaj fulgi de migdale   Mod de preparare: Se […]

Claufotis cu cirese sau cu zmeura si afine din: cirese sau zmeura si afine, oua, zahar, faina migdale, faina grau, lapte, frisca lichida, vanilie

Claufotis cu cirese sau cu zmeura si afine

Claufotis cu cirese sau cu zmeura si afine din: cirese sau zmeura si afine, oua, zahar, faina migdale, faina grau, lapte, frisca lichida, vanilie. Ingrediente: 400 g cireşe cu sâmburi sau zmeură şi afine 2 ouă 4 gălbenuşuri 200 g zahăr 60 g făină migdale 60 g făină grâu 200 ml lapte gras 400 ml […]

Inimioare cu nuca

Inimioare cu nuca

Inimioare cu nuca din: unt, zahar, faina, nuca, oua, zahar vanilat, lamaie. Ingrediente: un pachet unt gras un pahar zahăr pudră un pahar făină un pahar miez de nucă 4 ouă 3 plicuri zahăr vanilat coajă de lămâie   Mod de preparare: Untul se bate spumă cu zahărul pudră. Se adaugă apoi treptat câte un […]

Tarta de gutui cu crusta de migdale

Tarta de gutui cu crusta de migdale

Tarta de gutui cu crusta de migdale din: faina, praf de copt, alune, sare, unt, scortisoara, zahar, oua, gutui, migdale, lamai, pesmet, zahar pudra. Ingrediente: 200 g făină o linguriţă praf de copt 50 g alune măcinate un praf de sare 130 g unt rece + unt pentru uns forma un praf scorţişoară 300 g […]

Prajitura cu nuci si ciocolata

Prajitura cu nuci si ciocolata

Prajitura cu nuci si ciocolata din: oua, zahar, nuca, faina, praf de copt, budinca de vanilie, margarina, , ciocolata, ulei, lapte. Ingrediente: Pentru blat: 6 albuşuri 250 g zahăr 200 g nucă măcinată 3 linguri făină un praf de copt Pentru cremă: un plic praf budincă vanilie 12 linguri zahăr 250 g margarină 200 g […]

Tort gustos din biscuiti

Tort gustos din biscuiti

Tort gustos din biscuiti din: biscuiti, zahar, ciocolata, unt, oua. Ingrediente: 300 g biscuiţi 100 g zahăr 200 g ciocolată 125 g unt 3 gălbenuşuri   Mod de preparare: Se freacă gălbenuşurile cu zahărul până ce se obţine un amestec spumos. Se topeşte untul şi se adaugă ciocolata, apoi se pun peste crema de gălbenuşuri. […]

Rulada de bezea cu zmeura

Rulada de bezea cu zmeura

Rulada de bezea cu zmeura din: oua, zahar, otet, faina de migdale, esenta de migdale, frisca, zmeura. Ingrediente: 4 albuşuri 225 g zahăr o linguriţă oţet alb 50 g făină de migdale o linguriţă esenţă migdale Pentru umplutură: 100 ml frişca 300 g zmeură   Mod de preparare: Albuşurile se pun în bolul robotului şi se […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.