Vinete cu paste si cascaval

Printeaza

Vinete cu paste si cascaval din: vinete, paste tip melcişori, ton în ulei, ceapă, caşcaval, zeamă de lămâie, ulei de măsline, sare.

Vinete_cu_paste_si_cascaval

Ingrediente:

  • 4 vinete
  • 200 g paste tip melcişori
  • 2 cutii cu ton în ulei
  • 1 ceapă 200 g caşcaval
  • 1 linguriţă cu zeamă de lămâie ulei de măsline
  • sare

Mod de preparare:

Spală vinetele, şterge-le cu un şervet, taie-le pe jumătate, pe lungime. înde­părtează cu mare grijă o parte din miez, în aşa fel încât să obţii nişte bărcuţe.

Separat, fierbe pastele în apă cu sare şi o linguriţă cu ulei. Scurge-le de apă şi amestecă-le cu ceapa tocată fin şi tonul scurs de ulei şi stropit cu puţină zeamă de lămâie.

Umple vinetele cu amestecul de paste şi ton şi aşază-le în tava de aragaz unsă cu ulei. Lasă-le la cuptor, la foc moderat, aproximativ 40 de minute. înainte de a opri focul cu zece minute, presară deasupra caşcaval ras.

Vinete cu paste si cascaval

Vinete_cu_paste_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.