Tort negresa

Printeaza

Tort negresa din: ciocolata, oua, zahar, unt, faina, cacao.

Ingrediente:Tort negresa

  • 200 g ciocolată neagră
  • 4 ouă
  • 200 g zahăr
  • 150 g unt
  • 50 g făină
  • 50 gcacao

 

Mod de preparare:

Topeşti ciocolata şi untul pe baie de aburi, amestecând continuu. Separat, mixezi ouăle cu zahărul aproximativ 5-7 minute, adaugi făina şi pudra de cacao.

Această compoziţie o torni peste cea de ciocolată.

Aluatul obţinut îl torni într-o tavă tapetată şi-l dai la cuptorul preîncălzit 25-30 de minute. Este foarte important să nu-l ţii mai mult la cuptor pentru că se va întări pe interior şi nu-şi va mai păstra aspectul umed!

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.