Reteta zilei: Negrese cu ciocolata
PrinteazaNegrese cu ciocolata din: faina de migdale, sare de mare, bicarbonat, ciocolata de casa, curmale, oua, ulei de cocos, vanilie.
- 1 cană faină de migdale
- ¼ lingurițe sare de mare
- ¼ lingurițe bicarbonat
- 120gr ciocolata de casa
- 7 curmale
- 3 ouă
- ½ cana ulei de nuca de cocos
- ½ lingurita vanilie
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 170C.
Într-un blender, amestecati împreună făina de migdale, sarea și bicarbonatul. Adăugați ciocolată și procesati. Adăugați curmalele si procesati. Incorporati ouă și omogenizati. Adăugați ulei de nucă de cocos și vanilie și amestecati bine.
Transferați amestecul într-o tava unsa, in prealabil.
Coaceti timp de 18-22 minute.
Lăsați să se răcească 2 ore, apoi serviți.
Negrese cu ciocolata
Pofta buna!