Reteta zilei: Negrese cu ciocolata

Printeaza

Negrese cu ciocolata din: faina de migdale, sare de mare, bicarbonat, ciocolata de casa, curmale, oua, ulei de cocos, vanilie.

Ingrediente: Negrese cu ciocolata

  • 1 cană faină de migdale
  • ¼ lingurițe sare de mare
  • ¼ lingurițe bicarbonat
  • 120gr ciocolata de casa
  • 7 curmale
  • 3 ouă
  • ½ cana ulei de nuca de cocos
  • ½ lingurita vanilie

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C.

Într-un blender, amestecati împreună făina de migdale, sarea și bicarbonatul. Adăugați ciocolată și procesati. Adăugați curmalele si procesati. Incorporati ouă și omogenizati. Adăugați ulei de nucă de cocos și vanilie și amestecati bine.

Negrese cu ciocolata

Transferați amestecul într-o tava unsa, in prealabil.

Negrese cu ciocolata

Coaceti timp de 18-22 minute.
Lăsați să se răcească 2 ore, apoi serviți.

Negrese cu ciocolata

Negrese cu ciocolata

Negrese cu ciocolata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.