Tocanita din boabe de soia

Printeaza

Tocanita din boabe de soia din: boabe de soia, cartofi, ceapa, ulei, gogosar, boia, cimbru, patrunjel, suc de rosii, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita_din_boabe_de_soia

  • 1 cană boabe de soia
  • 4 cartofi
  • 2 cepe mari
  • 2 linguri ulei
  • 100 g gogoşar roşu sau 1 ardei gras
  • 1 linguriţă boia dulce
  • 1 foaie de dafin
  • cimbru uscat
  • 1 linguriţă pătrunjel tocat
  • 200 ml suc de roşii sau bulion diluat
  • 1 linguriţă de sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pui boabele de soia la înmuiat de seara, iar a doua zi le fierbi la foc mic, timp de 3-4 ore, completând cu apă fierbinte, când este cazul.

Cureţi legumele de coajă şi sâmburi, le speli şi le tai în cubuleţe. Toci mărunt ceapa şi o căleşti în ulei timp de 2 minute, până devine aurie.

Adaugi cartofii, ardeiul sau gogoşarul tăiate cubuleţe, precum şi boabele de soia scurse. Torni apă caldă cât să acopere legumele cu 2-3 cm şi laşi să fiarbă împreună, la foc mic, pentru aproximativ 20 de minute.

Adaugi apoi sucul de roşii, cimbrul, boiaua, foaia de dafin, sare după gust şi continui fierberea pentru 5 minute. La sfârşit, presari frunzele de pătrunjel fin tocate.

Tocanita din boabe de soia

Tocanita_din_boabe_de_soia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.