Tocana de vita cu fasole si praz

Printeaza

Tocana de vita cu fasole si praz din: carne de vita, morcovi, fasole pastai, praz, ulei, bere neagra, supa de vita, sare, piper.

Ingrediente:Tocana_de_vita_cu_fasole_si_praz

  • 600 g carne de vita
  • 3 morcovi
  • 250 g fasole pastai congelata
  • un fir praz
  • 2 linguri ulei
  • 500 ml bere neagra
  • 500 ml supa de vita
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Prazul se taie rondele care se călesc în ulei si, după ce au devenit translucide, se adaugă carnea.

Se lasă carnea cât să-şi schimbe culoarea, se presară sare si piper si se toarnă berea.

Se lasă la fiert pe foc mic 40 de minute, adăugând si morcovii tăiaţi.

Apoi, se toarnă supa şi se lasă în continuare la fiert, încă 40 de minute, în funcţie de carne.

După ce carnea e aproape fiartă, se pune fasolea congelată si se mai lasă la fiert 20 de minute.

Tocana de vita cu fasole si praz

Tocana_de_vita_cu_fasole_si_praz

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.