Tarta sarata cu carnat si pastrama

Printeaza

Tarta sarata cu carnat si pastrama din: oua, faina, ulei, lapte, parf de copt, sare, piper, carnat afumat, pastramă, unt.

Ingrediente:Tarta_sarata_cu_carnat_si_pastrama

  • 6 ouă
  • 500 g făină
  • 5 linguri ulei
  • 400 ml lapte
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • piper
  • 1 cârnat afumat
  • 2 ouă fierte tari
  • 200 g pastramă
  • 1 cubulet unt

 

 

Mod de preparare:

Baţi ouăle spumă, adaugi uleiul, sare şi piper după gust. Torni laptele şi în­corporezi făina împreună cu praful de copt.

Amesteci bine pentru a nu se for­ma cocoloaşe. Tai cârnatul şi ouăle felii, iar pastrama cubuleţe.

Decupezi o folie de aluminiu şi o aşezi pe fundul tăvii. Ungi folia cu unt. Aşezi feliile de ouă, intercalate cu felii de cârnat.

Dea­supra pui cubuleţele de pastramă. Torni aluatul.

Ţii la cuptor până când tarta se rumeneşte frumos şi trece testul scobitorii.

O laşi să se răcească, după care o răstorni pe un platou şi îndepărtezi folia de aluminiu.

Tarta sarata cu carnat si pastrama

Tarta_sarata_cu_carnat_si_pastrama

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Tarta sarata cu mazare si ceapa verde

Tarta sarata cu mazare si ceapa verde din: făină, unt rece, caşcaval ras, apă rece, ceapă verde, mazăre verde, lapte, oua, smantana, sare, piper. Ingrediente: 125 g făină 55 g unt rece 30 g caşcaval ras 1-2 linguri apă rece Pentru umplutură: 1 lingură unt 1 fir ceapă verde 200 g mazăre verde 120 ml lapte 3 ouă 200 g smântână grasă 60 […]

 

Tarta sarata cu rosii si branza

Tarta sarata cu rosii si branza din: faina, drojdie uscata, apa, ulei de masline, sare, rosii cherry, branza, verdeata. Ingrediente: pentru aluat: 500 g faina 25 g drojdie uscata 350 ml apa calduta 20 ml ulei de masline sare pentru umplutura: 250 g rosii cherry 250 g branza verdeata   Mod de preparare: Pentru aluat, […]

 

Tarta sarata cu legume si sunculita

Tarta sarata cu legume si sunculita din: aluat pentru foitaj, vanata, morcovi, dovlecei, ardei rosu, praz, oua, parmezan, mozzarella, sunculita afumata, apa, sare, piper, ulei de masline. Ingrediente: 1 pachet de aluat pentru foitaj 1/2 vanata 2 morcovi 3 dovlecei 1/2 ardei rosu 1 praz (doar partea alba) 2 oua 3 linguri parmezan 150 g […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Anastasia Alexandra Ciuca

    Vreau si eu din tarta asta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.