Tarta cu peşte afumat

Printeaza

Preincălzeşte cuptorul la semnul 4/180 C. Unge cu unt 6 forme de tarte de 10 cm. Decupează aluatul fraged, aşaza în forme şi dă 10 min la cuptor, orb; îndepărtează folia şi bobele şi dă la cuptor încă 10 min.

Prăjeşte 2 fire de praz tăiat felii în 25 g unt, 5 min; apoi adaugă 200 g peşte afumat, bucăţi, 100 ml vin alb şi lasă să dea în clocot. Porţionează.

Combină 200 ml smântână, 2 ouă şi 2 Ig ceapă verde tocată, partea verde. Umple tartele, presară parmezan şi dă la cuptor 15 min.

Tarta cu peşte afumat

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.