Tarta cu spanac, branza si rosii uscate

Printeaza

Tarta cu spanac, branza si rosii uscate din: aluat foitaj, spanac, brânză de capră, caşcaval, oua, smântână de gătit, roşii uscate în ulei, sare, piper.

Tarta cu spanac, branza si rosii uscate

Ingrediente:

  • 1 aluat foitaj
  • 500 g spanac
  • 150 g brânză de capră
  • 25 g caşcaval ras
  • 4 ouă
  • 3 linguri smântână de gătit
  • 3-4 roşii uscate, în uleisare
  • piper

Mod de preparare:

Spanacul se opăreşte 5 mi­nute în apă cu un praf de sare şi apoi se lasă la scurs. Se amestecă ouăle bătute cu caşcavalul şi smântână şi se potriveşte de sare şi piper.

Aluatul se întinde în tava de copt, se pune spanacul tocat şi apoi se toarnă amestecul de ouă.

Se taie brânza şi se aşază deasupra, se taie roşiile şi se pun uniform peste conţinut şi apoi se dă tava la cuptor pentru 30 de minute.

Tarta cu spanac, branza si rosii uscate

Tarta cu spanac, branza si rosii uscate

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.