Tagliatelle cu pui

Printeaza

O reteta gustoasa de tagliatelle cu pui, ulei, ardei iute, ardei gras, rosii cherry, busuioc, usturoi, ardei gras, seminte de susan, patrunjel verde, sare, piper.

Ingrediente:Tagliatelle cu pui

  • 300 g paste tagliatelle
  • 1 piept de pui, fără os şi fără piele
  • 2 linguri ulei
  • 1 ardei gras
  • 3-4 roşii cherry
  • 1 lingură busuioc uscat
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 1 lingură seminţe de susan
  • pătrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de prepararare:

Se fierb pastele in apa cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, se scurg de apă şi se aşază într-o salatieră mare.

Se taie pieptul de pui fâşii, se rumeneşte în ulei bine încins împreună cu usturoiul tăiat feliuţe şi cu semin¬ţele de susan. Se adaugă ardeiul gras tăiat bucăţi şi roşiile tăiate în două.

Se condimentează cu rondele de ardei iute, busuioc, pătrunjel, sare şi piper, după gust şi se toarnă peste pastele din salatieră. Se amestecă uşor şi se servesc imediat.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • paste tagliatelle cu pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.