Supa rece de legume cu branza

Printeaza

Supa rece de legume cu branza din: ardei graşi galbeni, suc de roşii, roşii, castraveti, ceapa verde, ulei, otet de vin alb, sos picant, sare, piper, brânză telemea.

Supa_rece_de_legume_cu_branza

Ingrediente:

  • 10 ardei graşi galbeni
  • 100 ml suc de roşii
  • 6 roşii galbene
  • 2 castraveţi mici
  • 2 fire ceapă verde
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri oţet din vin alb
  • 1 pic de sos picant, după gust
  • sare
  • piper

Pentru servit:

  • 1 ardei galben
  • 100 g brânză telemea

Mod de preparare:

Sucul de roşii se toarnă în pungile de făcut cuburi de gheaţă şi se lasă în conge­lator.

Intre timp, ardeii se coc fie pe tablă, fie la cuptor, se scot într-un vas, se presară cu sare, se lasă puţin si apoi se curăţă de pieliţe şi seminţe.

La robot se pun ardeii, ceapa, roşiile gal­bene, castraveţii, toate tăiate cuburi mici. Se mixează adăugând ulei si oţet.

Se pun sosul picant, sarea si piperul si se dă la rece. Se serveşte cu ardeiul şi brânza tăiate cubuleţe si cu câte un cub de-suc de roşii, în fiecare bol.

Supa rece de legume cu branza

Supa_rece_de_legume_cu_branza

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Bravo! imi place supa asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.