Supa picanta cu crenvursti si cartofi

Printeaza

O reteta delicioasa de supa picanta cu: crenvusti afumati, cartofi noi, supa de pui, morcov, ceapa, telina, ardei gras, ulei, maghiran, sare, piper.

Ingrediente:Supa picanta cu crenvursti si cartofi

  • 5-6 crenvurşti afumaţi
  • 1 kg cartofi noi
  • 1,5 1 supă de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 ţelină mică
  • 1 ardei gras
  • ulei
  • 1 linguriţă cu maghiran
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie crenvurştii rondele mai groase şi rumeneşte-i într-o tigaie unsă cu puţin ulei. Separat, taie ceapa, morcovul, ardeiul şi ţelina mărunt, iar cartofii cubuleţe.

Căleşte puţin ceapa, după care toarnă treptat supa. Adaugă morco­vul şi ţelina. După ce a dat în câteva clocote, pune cartofii şi presară un praf de sare. Când legumele sunt aproape fierte, adaugă ardeiul gras şi rondelele de crenvurşti. Potriveşte gustul de sare şi piper.

Supa picanta cu crenvursti si cartofi

Supa picanta cu crenvursti si cartofi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.