Supă de peşte cu porumb şi usturoi
PrinteazaSupă de peşte cu porumb şi usturoi din: peste, ardei capia, morcov, porumb baby, arpagic, rosii, usturoi, ulei, lamaie, sare, piper si patrunjel.
- 800 g peste
- 3 ardei capia copti
- un morcov
- 300 g porumb baby
- 150 g arpagic
- doua rosii
- 4 catei de usturoi
- 100 ml ulei
- o lamaie
- sare
- piper
- patrunjel
Mod de preparare:
Morcovul se curăţă de coajă şi se dă pe râzătoare. Se căleşte împreună cu arpagicul curăţat de foi şi se pun la fiert în doi litri de apă. Se adaugă porumbul, se fierbe 20 de minute, se pun roşiile rase, usturoiul feliat, sarş şi piper. Se presară ardeii tăiaţi, se adaugă peştele tăiat bucăţi şi se fierb încă 20 de minute. Se presară pătrunjel şi tocat, se toarnă suc de lămâie şi se serveşte.
Supă de peşte cu porumb şi usturoi
Pofta buna!
Eu nu pun porumb in supa de peste