Supă de peşte cu porumb şi usturoi

Printeaza

Supă de peşte cu porumb şi usturoi din: peste, ardei capia, morcov, porumb baby, arpagic, rosii, usturoi, ulei, lamaie, sare, piper si patrunjel.

Ingrediente:Supa_de_peste_cu_porumb_si_usturoi

  • 800 g peste
  • 3 ardei capia copti
  • un morcov
  • 300 g porumb baby
  • 150 g arpagic
  • doua rosii
  • 4 catei de usturoi
  • 100 ml ulei
  • o lamaie
  • sare
  • piper
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Morcovul se curăţă de coajă şi se dă pe râzătoare. Se căleşte împre­ună cu arpagicul curăţat de foi şi se pun la fiert în doi litri de apă. Se adaugă porumbul, se fierbe 20 de minute, se pun roşiile rase, usturoiul feliat, sarş şi pi­per. Se presară ardeii tăiaţi, se adaugă peştele tăiat bucăţi şi se fierb încă 20 de minute. Se presară pătrunjel şi tocat, se toarnă suc de lămâie şi se serveşte.

Supă de peşte cu porumb şi usturoi

Supa_de_peste_cu_porumb_si_usturoi

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Eu nu pun porumb in supa de peste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.