Supa de gulii cu carne de pui

Printeaza

Supa de gulii cu carne de pui din: carne de pui, gulii, ceapa, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, ou, smantana, faina, sare, piper.

Ingrediente:Supa_de_gulii_cu_carne_de_pui

  • 500 g carne de pui (aripi, maruntaie, spate)
  • 3 gulii tinere
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel cu frunze
  • 1 ou
  • 100 g smantana degresata
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o oală înaltă, pui la fiert la foc mic, în 2 V2 litri de apă rece, carnea de pui, în prealabil spălată. Ai grijă să îndepărtezi spuma care se formează la începutul fierberii. Cureţi şi speli legumele. Tai guliile în cubuleţe, iar restul de legume le dai pe răzătoarea mare.

Tai ceapa mărunt şi o înăbuşi în puţin ulei, la foc mic, pentru 5-10 minute, turnând câte puţină apă fierbinte. Adaugi guliile tăiate cubuleţe, continui să le înăbuşi împreună până devin transparente, după care pui şi legumele rase.

Stingi cu supa de carne şi adaugi sare şi piper, în funcţie de vârsta copilului şi afecţiunile lui. Când legumele şi carnea sunt fierte, dregi supa cu oul bătut cu smântână şi făină. Presari deasupra pătrunjel cât mai fin tocat.

Supa de gulii cu carne de pui

Supa_de_gulii_cu_carne_de_pui

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ciorba de gulii cu carne de pui
  • ciorba de gulii cu pui
  • supa de gulii cu pui
  • supa de gulii
  • supa de gulii cu curcan

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.