Supa-crema de cartofi cu gulii si crutoane

Printeaza

Supa-crema de cartofi cu gulii si crutoane din: cartofi, morcovi, ţelina, ceapa, gulii, sare, piper, ulei, crutoane.

Supa-crema de cartofi cu gulii si crutoane

Ingrediente:

  • 4 cartofi
  • 8 morcovi
  • 2 ţeline
  • 2 cepe
  • 2 gulii
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • crutoane

Mod de preparare:

Cureţi legumele şi le tai mărunt. Cea­pa o tai Cubuleţe şi o căleşti în ulei încins. Adaugi morcovii, guliile, ţelinele şi torni 2 l de apă cu puţină sare.

Laşi la fiert şi când sunt aproape gata pui şi cartofii. Când intră cu uşurinţă furculiţa în legume dai deopar­te şi strecori. Păstrezi apa în care au fiert.

Le mixezi cu blenderul vertical, turnând apă în funcţie de cât de groasă vrei să iasă supa. Potriveşti gustul de sare şi piper, mai dai câteva clocote şi opreşti focul. Serveşti cu crutoane.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place supa asta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.