Supa de agrise cu carnati afumati

Printeaza

Supa de agrise cu carnati afumati din: carnati afumati, agrise, ceapa, morcov, zahar, lapte, faina, ulei, sare, zahar, piper si boia dulce.

Ingrediente:Supe_3

  • 500 g carnati afumati
  • 500 g agrise
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • zahar
  • 100 ml lapte sau smantana
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • zahar
  • piper
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

Puneti uleiul in oala, rumeniti cârnaţii tăiaţi în bucăţele, adă­ugaţi ceapa şi morcovul, tăiate mărunt. Condimentaţi cu sare, zahăr, boia şi piper şi adăugaţi 3 l apă fierbinte. Lăsaţi să fiarbă şi adăugaţi agrişele curăţate.

Nu le lăsaţi să fiarbă mult, ci doar să dea în câteva clocote. Ames­tecaţi făina cu laptele şi turnaţi amestecul în oală. Mai lăsaţi să dea în două, trei clocote şi apoi opriţi focul.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Din agrise se face mai nou si supa :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.