Supa cremă de legume de toamnă

Printeaza

Supa cremă de legume de toamnă

Ingrediente:Supa crema de legume de toamna

  • 2 morcovi
  • 1 păstârnac
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 2 cepe
  • 1 ţelină
  • 2-3 cartofi
  • 1 mână de fasole verde
  • 2-3 frunze de varză
  • 2 ardei graşi
  • 1 dovlecel
  • 2 bucheţele de conopidă
  • 100 g unt
  • 1 lingură făină
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi toate legumele, le speli şi le pui la fiert în apă cu sare. După ce toate s-au înmuiat, le scurgi bine şi le mixezi sau le treci prin sită.

Supa crema de legume de toamna1

Separat, topeşti untul într-o cratiţă, rumeneşti făina, adaugi piureul de legume şi le laşi să se înăbuşe câteva minute. Stingi cu zeama în care au fiert şi mai laşi pe foc 15 minute.

La sfârşit presari verdeaţa tocată.

Supa cremă de legume de toamnă

Supa crema de legume de toamna

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.