Supa crema de ciuperci cu usturoi si patrunjel

Printeaza

Supa crema de ciuperci cu usturoi si patrunjel din: paine taraneasca, ciuperci, cartofi, ceapa, lapte, supa din concentrat de legume, usturoi, ulei, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Supa crema de ciuperci cu usturoi si patrunjel

  • 4 paini taranesti
  • 350 g ciuperci albe
  • 5 cartofi
  • o ceapa
  • 400 ml lapte
  • 1/2 l supa din concentrat de legume
  • un catel de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cateva fire de patrunjel

 

Mod de preparare:

Se curăţă ciupercile şi se spală rapid. Se lasă la scurs şi apoi se taie, oprindu-se două ciuperci pentru servit. Cartofii se curăţă şi se taie cuburi.

In oala de fiert supa se pune uleiul şi, când se încinge, se pun ceapa şi usturoiul tăiate mărunt, ciupercile feliate şi cartofii cuburi.

Se toarnă laptele şi supa din concentrat de legume şi se lasă la fiert 30 de minute, potrivind gustul de sare şi piper.

Când cartofii au fiert, supa se mixează şi se aduce la masă cu felioare de ciuperci proas¬pete şi pătrunjel, în boluri facute din panine taraneasca.

Supa crema de ciuperci cu usturoi si patrunjel

Supa crema de ciuperci cu usturoi si patrunjel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.