Supa crema de cartofi cu branza

Printeaza

Supa crema de cartofi cu branza din: cartofi, unt, faina, lapte, ceapa, smantana, branza, sare, piper.

Ingrediente:Supa_crema_de_cartofi_cu_branza

  • 8 cartofi cuburi
  • un sfert de pachet de unt
  • jumatate de cana de faina
  • 8 cani de lapte
  • o ceapa tocata
  • o cutie de smantana
  • jumatate de cana de branza moale sau cascaval ras
  • sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Fierbeţi cartofii până se înmoaie în apă cu sare. In timp ce fierb, încălziţi untul într-o oală şi adăugaţi făina, apoi laptele. Amestecaţi bine să nu existe cocoloaşe. Aduceţi la fierbere, reduceţi flacăra şi ţineţi încă 5-10 minute pe foc, până se îngroaşă compoziţia.

Adăugaţi cartofii şi ceapa şi mai fierbeţi încă 5 minute. Amestecaţi smântână şi brânza până ce aceasta s-a topit complet. Potriviţi de sare şi piper. Pentru servire, presăraţi deasupra bucăţele de brânză şi verdeţuri tocate.

Supa crema de cartofi cu branza

Supa_crema_de_cartofi_cu_branza

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. A iesit buna supa asta?

  2. Nina Apostoleanu

    Foarte buna supa crema, imi place la nebunie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.